АКАДЕМИК АБДЫГАНЫ ЭРКЕБАЕВ 70 ЖАШТА - КР УИАнын президенти, корреспондент-мүчө К.Е. Абдрахматов КР УИАнын вице-президенти; академик Ч.И. Арабаев КР УИАныны Башкы окумуштуу катчысы, корреспондент-мүчө Б.М. Худайбергенова; академик Ч.И. Арабаев КР УИАныны Башкы окумуштуу катчысы, корреспондент-мүчө Б.М. Худайбергенова (ИЗВЕСТИЯ НАЦИОНАЛЬНОЙ АКАДЕМИИ НАУК КЫРГЫЗСКОЙ РЕСПУБЛИКИ, 2023)
АКАДЕМИК АБДЫГАНЫ ЭРКЕБАЕВ 70 ЖАШТА