ФИЛОСОФИЯ ИЛИМДЕРИНИН ДОКТОРУ, ПРОФЕССОР ӨСКӨНБАЙ КОЗУБАЕВ 70 ЖАШТА - А.А.Алтмышбаев ат. Философия, укук жана социалдык-саясий изилдөөлөр институту (ИЗВЕСТИЯ НАЦИОНАЛЬНОЙ АКАДЕМИИ НАУК КЫРГЫЗСКОЙ РЕСПУБЛИКИ, 2023)
ФИЛОСОФИЯ ИЛИМДЕРИНИН ДОКТОРУ, ПРОФЕССОР ӨСКӨНБАЙ КОЗУБАЕВ 70 ЖАШТА