УЛУУ АКЫН ТЕМИРКУЛ – УЛУТТУК ТАБЫЛГА: КЫРГЫЗ ЭЛИНИН УЛУУ АКЫНЫ ТЕМИРКУЛ ҮМӨТАЛИЕВГЕ 115 ЖЫЛ - Академия наук КР (ИЗВЕСТИЯ НАЦИОНАЛЬНОЙ АКАДЕМИИ НАУК КЫРГЫЗСКОЙ РЕСПУБЛИКИ, 2024)
КЫРГЫЗ ЭЛИНИН УЛУУ АКЫНЫ ТЕМИРКУЛ ҮМӨТАЛИЕВГЕ 115 ЖЫЛ